Sve o siru: zrnati sir

Sir posebne teksture i izvrsnih nutritivnih svojstava

Sve svježe sireve karakterizira zrnata tekstura, no zrnati sir to ime nosi s razlogom, jer se od ostalih izdvaja po jasno definiranim zrncima blagog i punog mliječnog okusa. Odlikuju ga i izvrsna nutritivna svojstva - nizak postotak mliječne masti i visok udjel kvalitetnih bjelančevina - zbog čega ga osobito vole oni koji vode računa o pravilnoj i uravnoteženoj prehrani.

Ukusan je, prija sam, „na žlicu“, koja vas u praktičnim pakiranjima President zrnatih sireva već čeka, pa je hranjiv obrok uvijek dostupan i nadohvat ruke! Zbog svega je toga zrnati sir idealan lagani obrok. Naravno, on se može konzumirati i na druge načine - dodavati u salate, jesti kao prilog uz razna jela ili uz krekere kao savršeni snack. Sa zrnatim sirom mogu se raditi razni zdravi i fini deserti poput kremastih i osvježavajućih slastica u čašama, prozračnih palačinki... Ovdje otkrijte nekoliko ideja kako sa zrnatim sirom pripremiti jela savršena za brunch!

President zrnati sirevi u praktičnom pakiranju postoje u više okusnih varijanti - uz „običan“, tu su i Zrnati sir s vlascem i Zrnati sir sa sušenim rajčicama koji će oduševiti gurmane uvijek željne bogatijih okusa. A obitelj President zrnatih sireva od nedavno je bogatija za jednog člana – Zrnati sir bez laktoze, jednako ukusan i praktičan, ali i lako probavljiv za one koji ne podnose laktozu.

 

Koji je vaš zrnati izbor?