Narezani i spremni za uživanje

Otkrijte sve prednosti slice pakiranja

Svima dobro znani omiljeni Sirelini sirevi Podravec, Dimsi, Gouda, Tilzit i Domaći sir s aromom dima dostupni su već narezani - u praktičnim slice pakiranjima.

Ova pakiranja idealna su za sve to-go situacije, bilo da je riječ o izletu, duljem putovanju ili užurbanom danu na poslu: jednostavno otvorite pakiranje i „usendvičite“ sir između omiljenog kruha ili peciva, a ako ste u prilici, dodajte i suhomesnate proizvode i mliječne ili povrtne namaze. Sve o anatomiji dobrog sendviča pročitajte ovdje. Sirevi vole i džemove – o tome više pročitajte ovdje i pretvorite sendvič u pravi gurmanski doživljaj.

Osim za sendviče, slice pakiranja idealna su za plate i sve situacije u kojima trebate više vrsta sira, ali u manjim količinama. Kod slaganja plate itekako će poslužiti i Ribanac u jednako praktičnom snack pakiranju! Ne znate kako složiti dobru platu? Pripremili smo vodič i za to – pročitajte ga ovdje!

Na kriške narezani sirevi super su i u raznim jelima koja uključuju termičku obradu – pizze, grilled cheese sendviči, quesadille, omleti... Sva ta jela pripremaju se u trenu kad ne morate trošiti vrijeme na ribanje ili rezanje sira, a već narezane kriške optimalne debljine tope se brzo i lako.