Kojim sirevima začiniti uskršnji stol

Klasici uskršnjeg stola sljubljeni s najfinijim kolutima sira

Podravec & rotkvice, mladi luk i hren

Blagi i pomalo kiselkasti okus Podravca savršeno će se slagati s aromatičnim i svježim dodacima na uskršnjem stolu – hrenom, mladim lukom i rotkvicama.

Gouda & uskršnja pogača

Dozrelu goudu karakterizira lagano pikantan, ali slatkast okus – naglasite ga tako da ovaj sir sljubite sa slatkom uskršnjom pogačom.

Trapist & šunka

Trapist je sir kojeg voli baš svatko, baš kao i uskršnju šunkicu, zato se i nameću kao par za zalogaj iz snova!

Pašnjak & jaja

Za jedinstven okus Pašnjaka zaslužna je kombinacija ovčjeg i kravljeg mlijeka koje dolazi s pašnjaka prepunih začinskog bilja – zbog tih karakteristika posebno dobro prijat će uz jaja u bilo kojoj varijanti.

Mali Gorski & janjetina

Blagi okus i intenzivna aroma karakterizira i Mali gorski sir i mladu janjetinu koja je često glavna zvijezda uskršnjeg stola zato ih spojite u jedno jelo – janjeći kotleti s koricom od sira zvuče izvrsno, zar ne?